Voor iedereen een ideale omgeving

Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren.

Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. In 1965 kwam het eerste Knauf product op de Nederlandse markt en daardoor kan Knauf dit jaar haar 50-jarig bestaan in Nederland vieren. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector.

Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.

Knauf. Creating Room for Living.

Bouw gaat industrialiseren voor Nul-op-de-Meter
10-07-2015

Op donderdag 9 juli ondertekende Knauf, samen met diverse bouwpartijen, een deal om uiteindelijk 800.000 woningen in Noord-Brabant energieneutraal te kunnen maken. Meer meer

Knauf introduceert MP 75® 2 mm
03-07-2015

Voor het machinaal dunpleisteren van vlakke ondergronden met Knauf garantie. Meer meer

Nieuwe Knauf Gipsblokken lichter dan 18 kg
30-06-2015

Knauf is daarmee de eerste leverancier van gipsblokken die voldoet aan de nieuwe ARBO eisen per 1 september 2015. Meer meerVoeg deze pagina toe aan uw favorieten

U kunt heel eenvoudig deze pagina toevoegen aan uw favorieten.

Druk op de toetscombinatie CTRLD en u ziet een scherm om Knauf.nl aan uw favorieten toe te voegen.

Deze tekst is in het CMS aan te passen...