Voor iedereen een ideale omgeving

Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren.

Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector.

Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.

Knauf. Creating Room for Living.

Vacature Commercieel Technisch Adviseur Gipsblokken
15-04-2014

Ben jij een man van de praktijk, bouw je eenvoudig aan je netwerk en kom je graag over de vloer bij je relaties?  Meer meer

Knauf, Kwakman, Muller en Wijck's doneren bedbank ziekenhuis
28-03-2014

Positieve afsluiting nieuwbouwproject Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Meer meer

Vacature Productmanager
25-03-2014

Hoeveel Knauf zit er in jou? Wij zijn voor onze afdeling Marketing op zoek naar extra Knauf-kracht! Meer meerVoeg deze pagina toe aan uw favorieten

U kunt heel eenvoudig deze pagina toevoegen aan uw favorieten.

Druk op de toetscombinatie CTRLD en u ziet een scherm om Knauf.nl aan uw favorieten toe te voegen.

Deze tekst is in het CMS aan te passen...