Voor iedereen een ideale omgeving

Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren.

Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector.

Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.

Knauf. Creating Room for Living.

Publicatie Knauf in NOA Afbouwzaken
23-01-2015

Marketing(missie)manager Coen de Hoop geeft een toelichting op de missie 'Creating Room for Living'. Inclusief concreet stappenplan voor de afbouwer! Meer meer

Knauf zoekt Market Manager Bouw
12-01-2015

Ben jij een strategisch marketeer die dingen voor elkaar krijgt? Meer meer

Breng een bezoek aan 'experience centre' Rura Nova in Roermond
04-11-2014

Het voormalige belastingkantoor op het station in Roermond doet tijdelijk dienst als 'experience centre'. Verschillende bedrijven, waaronder Knauf, hebben zogenaamde Proefkamers ingericht, waar de bezoeker zich kan laten inspireren op het gebied van duurzaamheid en herbestemming. Meer meerVoeg deze pagina toe aan uw favorieten

U kunt heel eenvoudig deze pagina toevoegen aan uw favorieten.

Druk op de toetscombinatie CTRLD en u ziet een scherm om Knauf.nl aan uw favorieten toe te voegen.

Deze tekst is in het CMS aan te passen...