Sluit
Menu

City Harbour Hotel in Amsterdan

20 juni 2019

Op deze prachtige locatie aan het water verrijst een 4-sterrenhotel met 245 kamers onder de naam ‘NOVUM’. En onder het label YAYS worden circa 85 appartementen gerealiseerd. 

In één gebouw zitten twee hotelketens met elk hun eigen prestatie eisen. Bijvoorbeeld de geluidseis was voor de beide gebouwen anders. Knauf heeft per deelproject, vanuit het BIM-model, een advies op maat gemaakt, met daarin alle detailleringen over de toe te passen systemen. Deze zijn uitgevoerd zoals geadviseerd en daarmee kon Knauf het garantiecertificaat KnaufZeker afgeven.

Vanaf het begin betrokken

Vanuit een zeer positieve eerdere samenwerking is Knauf opnieuw benaderd door de architect en afbouwer. Een ideale situatie want zo kan al snel bekeken worden hoe het ontwerp van de architect gerealiseerd kan worden en kan er al in een vroeg stadium geadviseerd worden over de beste systemen voor het project. Dat levert veel efficiëntievoordeel op. Ook wordt de communicatie naar afbouwer daardoor meteen al heel concreet. 

KnaufZeker

De gips- en isolatieproducten van Knauf staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zijn op elkaar afgestemd voor een uitmuntende prestatie. In dit project zijn de Knauf producten toegepast volgens de systemen zoals die zijn geadviseert. Hierdoor kan Knauf de prestaties ervan waarborgen. Deze garantie noemen we KnaufZeker.

  

Prestaties

  • Geluidsisolatie
  • Geluidsisolerend
  • Hardheid
  • Hoge sterkte