Sluit
Menu

Dak, buitengevels en -plafonds

Veelzijdige oplossingen in isolatie, opbouw en eindafwerking

De bebouwde omgeving evolueert continu; zichtbaar en onzichtbaar. Het uiterlijk van gebouwen verandert en ook de technische prestaties die nodig zijn om te voldoen aan wensen en eisen van bewoners en gebruikers. Zowel op het gebied van duurzaamheid als voor het comfort en de veiligheid.

Knauf werkt al meer dan 80 jaar samen met architecten om deze nieuwe wereld vorm te geven. We pionieren continu met nieuwe producten, diensten en oplossingen op het gebied van gevelsystemen en rekken de grenzen van het mogelijke op, waardoor gedurfdere ontwerpen en betere gebouwen mogelijk zijn. Door onze expertise en ervaringen te bundelen met die van de architect, veranderen we de manier waarop de wereld bouwt; creatiever, efficiënter maar vooral  duurzamer.

Op deze pagina zijn de verschillende geveloplossingen die Knauf te bieden heeft te vinden. Een breed pakket, van specifieke producten tot en met complete systemen, geïsoleerd en niet geïsoleerd. En van advisering tijdens het ontwerp proces tot en met jarenlange garanties.

Buitengevelisolatie 

Aquapanel systemen  

Niet geïsoleerde gevelsystemen