Sluit
Menu

Knauf Akademie

Binnen de maatregelen weer open voor trainingen

Nu de versoepelingen doorgevoerd worden en steeds meer mensen gevaccineerd zijn, stellen we de Akademie weer open voor trainingen. Uiteraard volgen wij hierbij de geldende richtlijnen rondom het coronavirus.

We verwelkomen je dus graag weer bij onze Knauf Akademie in Utrecht om je kennis over onze producten en werkwijze te vergroten.

Zodra de maatregels worden versoepeld, kan je als vakman bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen.Tijdens je bezoek aan de Akademie maak je kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties daarbij mogelijk zijn. Bij sommige trainingen heb je ook de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan.

Trainingen op maat

Wil je een speciale trainingen voor je werknemers? Dat kan! In overleg bepalen we de inhoud, het tijdsstip en duur van de training. Neem voor meer informatie contact op met de Commercieel Technisch Adviseur uit jouw regio.

Contact met onze adviseurs

Trainingsaanbod

Gipsspuitmachines

In één dag leer je werken met een gipsspuitmachine en leer je over de bijbehorende producten. Zodat je straks sneller en gemakkelijker meters kunt maken!

Meer informatie

Vloeren leren gieten met de Ritmo L Turbo Screed

Aan de hand van een theorie- en praktijktraining leert een van onze professionele PFT trainers je alles over het gieten met de Ritmo L Turbo Screed.

Meer informatie

StucBeton

Nieuw van Knauf: StucBeton. Supersnel, supereasy, supermooi. Leren smeren met deze betonlook in een handomdraai? Geef je op voor een training bij ons in de Knauf Akademie!

Meer informatie

Gipsgebonden Pleisters

Gips is voor jou bekend terrein. Je werkt er al jaren mee en het heeft geen geheimen meer voor jou. Juist dan is deze training interessant om te volgen.

Meer informatie

Cementgebonden Pleisters

Werk jij met cement? Dan is deze training voor jou: je leert over de basis en samenstelling van cement. En de toepassing, voorbehandeling en afwerking.

Meer informatie

Droge Afbouwsystemen

Je maakt kennis met alle typen gipskartonplaten. Van de basiskenmerken van gips tot demonstratie van de gereedschappen met hun toepassingen.

Meer informatie

Brandveiligheid

In deze training leer je alles over de juiste toepassing van onze materialen om constructies te beschermen tegen brand.

Meer informatie

Over Gijs de Jong

Opleidingscoördinator van de Knauf Akademie. Altijd goedlachs. Kent de producten van Knauf door en door.