Sluit
Menu

BIM Plug-in uitgelicht

Artikelen in diverse vakmedia
30 juni 2021

Knauf gelooft in het digitale bouwproces en draagt hiertoe bij met de lancering van de BIM Plug-in.

Bij Knauf zijn we ervan overtuigd dat verdere digitalisering de bouwsector vooruit helpt. BIM speelt hierin uiteraard een belangrijke rol. Als logisch vervolg op de digitale tools voor klanten die we al eerder introduceerden, lanceerden we eind april de Knauf BIM Plug-in. Dit nieuws is inmiddels opgepikt door diverse vakmedia.

Lees in het Cobouw artikel meer over de onze visie op digitalisering, BIM en de toegevoegde waarde van de plug-in. Voor onze BIM Plug-in is ook aandacht op Architectenweb, de digitale nieuwsbrief van Archidat Bouwinformatie, de website van Duurzaam Gebouwd en binnenkort in het magazine van Plafond & Wand.

Samenwerking met de gebruiker is echter cruciaal voor de verdere ontwikkeling van de tool. De lancering is daarom pas de eerste stap in het proces en meteen een uitnodiging tot dialoog. Feedback van de gebruikers van de nieuwe plug-in is zeer welkom om te kunnen bepalen of het hulpmiddel aansluit bij hun behoeften. Ontwikkelen en verbeteren doen we graag samen! Je kunt je reactie geven op BIM@knauf.com en bezoek onze speciale Knauf BIM LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven en je feedback te geven.

Tot slot kun je hier de nieuwste versie van de plug-in downloaden.

Bekijk meer over

Nieuws