Sluit
Menu

Brede Zorgschool Tiel

01 mei 2014

De Brede Zorgschool in Tiel combineert op unieke wijze een aantal voorzieningen voor kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben. Voor deze kinderen is een rustige leeromgeving met weinig prikkels bevorderend voor de leerprestaties en toekomstige mogelijkheden in de maatschappij. Naast de zorgschool worden appartementen gebouwd waar jongeren getraind kunnen worden in het aanleren van vaardigheden om zelfstandig te wonen. De binnenwanden van alle appartementen worden geleverd met KnaufZeker garantie.

Maximaal wooncomfort

De Brede Zorgschool in Tiel combineert op unieke wijze een aantal voorzieningen voor kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben. Voor deze kinderen is een rustige leeromgeving met weinig prikkels bevorderend voor de leerprestaties en toekomstige mogelijkheden in de maatschappij.

Naast de zorgschool zijn appartementen gebouwd waar jongeren getraind kunnen worden in het aanleren van vaardigheden om zelfstandig te wonen. Bij Knauf vinden wij dat iedereen een ideale leefomgeving verdient en wij leverden voor dit project geschikte binnenwanden die zorgen voor maximaal comfort voor de eindgebruikers.

In overleg met bouwbedrijf De Vree en Sliepen en Van Ginkel Afbouw (die alle binnenwanden heeft gemonteerd) is ervoor gekozen om onder KnaufZeker te werken.

Betrokken partijen

Opdrachtgever
Gemeente Tiel, Onderwijsgroep Punt Speciaal, Stichting Volkshuisvesting Tiel en 's Heeren Loo Zorggroep

Architect
Architectenbureau Visser en Bouwman

Aannemer
De Vree en Sliepen Bouwbedrijf

Verwerker
Van Ginkel Afbouw, Renswoude