Sluit
Menu

Villa Noord-Holland

01 april 2015

Een jaren dertig villa in Noord-Holland is compleet gerenoveerd, met een prachtig eindresultaat. Zowel esthetisch is de verandering enorm, maar ook energetisch is er veel aan de villa gedaan. Naast dakisolatie is ook de complete gevel voorzien van het Skin gevelisolatiesysteem. Daarbij is bij de afwerking rekening gehouden met de wens om de landelijke uitstraling te behouden.

Renovatie villa met esthetisch én energetisch topresultaat

In Noord-Holland staat een villa uit 1932. Deze is compleet gerenoveerd, zowel binnen als buiten, met een prachtig eindresultaat. Het belangrijkste uitgangspunt was om de villa qua isolatie helemaal anno 2015 te maken, met behoud van de landelijke uitstraling.

Door toepassing van Knauf Skin is de gevel van de villa "ingepakt" met isolatie, waardoor het weglekken van energie uit de woning tot het verleden behoort. Het gevelisolatiesysteem is afgewerkt met Knauf SM 700 PRO en Protect verf. Er is speciaal gekozen voor SM 700 PRO in plaats van spachtelputz, omdat het laatste in de jaren dertig niet gebruikelijk was om toe te passen. Met SM 700 PRO is de uitstraling van de jaren dertig zoveel mogelijk benaderd. De bewoners kunnen nu genieten van een mooie, comfortabele en energiezuinige woning.

Meer weten?

Tim de Boer
Commercieel Technisch Adviseur Stucsystemen

0625032447
tim.deboer@knauf.nl

Betrokken partijen

Architect
Bouwburo rood-hart, De Rijp

Aannemer
Aannemersbedrijf M. Duinmaijer, De Rijp

Verwerker
Kes Afbouwbedrijf, Volendam

Prestaties

  • Thermisch isolerend